Wie is Elisabakt? – Elisabakt
16264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16264,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Wie is Elisabakt?

Elisabakt. Sofie ook. 

Elisa is mijn oma zaliger en ze was dol op bakken. Ze was dé dessertspecialist van de familie en ver daarbuiten. Op elk feest maakte zij het gebak. En daar was iedereen zeer blij mee.

Oma Elisa legde de basis voor mijn bakpassie. Kloppen, rollen en roeren.  Ik deed niet liever dan mijn oma helpen. Ik kreeg er de liefde voor het bakken met de paplepel ingegeven. Ook letterlijk. Want de pot uitlikken was mijn favoriete taakje.

Ik volgde mijn hart en ook verschillende bakcursussen. En net zoals oma Elisa, kies ik voor lokale producten. Want ambachtelijke en eerlijke ingrediënten, dat proef je. Dat wisten ze al in oma’s tijd.

Elisabakt: traiteurdienst voor desserten

Zoek je nog een traiteur? Verjaardagevents, trouwfeesten, babyborrels, familiefeesten en bedrijfsevenementen: Elisabakt droomt ervan om al jouw desserts te maken.

Welke desserts wil jij? Vul het formulier in en krijg snel antwoord.