Wie is Elisabakt? – Elisabakt
16264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16264,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Wie is Elisabakt?

Desserten bakken op grootmoeders wijze

Elisa is de oma van Sofie Sergooris en ze was dol op bakken. Ze stond bekend als dé dessertspecialiste van de familie. Op elk familiefeest maakte zij het gebak.

Oma Elisa legde de basis voor de bakpassie van Sofie. Eiwit opkloppen, deeg uitrollen en in kommen roeren: niets liever dat Sofie vroeger deed om haar oma te helpen. Vooral de pot uitlikken was haar favoriet.

Sofie volgde verschillende bakcursussen en kiest nu resoluut voor lokale producten. Ambachtelijke en eerlijke ingrediënten, dat proef je. En het recept voor kaastaart? Sofie gebruikt nog steeds dat van oma Elisa.

Elisabakt: traiteurdienst voor desserten

Zoek je nog een traiteur? Verjaardagevents, trouwfeesten, babyborrels, familiefeesten en bedrijfsevenementen: Elisabakt droomt ervan om al jouw desserts te maken.

Welke desserts wil jij? Vul het formulier in en krijg snel antwoord.